Ugrás a tartalomra

Kitüntették a legjobb topolyai sportolókat

2019.09.12
13:06
2019.09.12
19:10
Forrás
Pannon RTV
Sinkovits Dávid, a TSC focistája az év férfi sportolója a csapatsportok kategóriában. Rekecki Blankát, a TSC Asztalitenisz Klub játékosát a női egyéni sportok kategóriájában választották a legjobbnak.

Az év női sportolója a csapatsportokban Jelena Zorić a Topolčanka ifjúsági kosárlabda klub játékosa. Topolya község legkiemelkedőbb sportolója pedig Dušan Tadić, aki jelenleg az amszterdami Ajax játékosa. A legjobb edző címét Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője és Marinko Stojaković a Bajsa Taekwondo Klub edzője nyerték el idén. A legjobb sportklub a TSC Labdarúgó Klub, valamint a Bajsa Taekwondo klub lett. Az ifjú sportreménységeket is díjazták.

Kislinder Gábor, Topolya polgármestere adta át az elismeréseket. Elmondta, a költségvetés csaknem két százalékát fordítják a sportolók támogatására: „Ma már eljutottunk oda, hogy a törvény által sportra fordítható eszközöket támogatásként fel tudjuk használni. Ez számunkra külön öröm. Azonban ki kell emelnünk, hogy ettől többet is elkülönítettünk erre a célra, mert ide nem tartozik bele a sportpályák és a tornatermek felújítására felhasznált pénz. Elmondhatjuk, hogy az elmúlt évek során minden tornatermet sikerült felújítanunk.”

Topolya
Kislinder Gábor
TSC

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.